Adatkezelési tájékoztazó

Get Adobe Flash player

Szentháromság tér – Élőkép

Kimagasló eredmény a Szentesi Világversenyen!

 

 

 

2018.06.23-án, Szentesen került megrendezésre a III. All Kyokushin Karate World Tournament a Honkyokushin szervezet által, ahol egyenes kieséses rendszerben, több korosztályban és súlycsoportban, kettő perces mérkőzések kerültek megrendezésre. Szerény Csenge Nóra Pénzügyi munkatársunk képviselte a Bajai színeket, U-25-ös, -65 kilogrammos csoportban. Csenge, taktikusan végigküzdve minden egyes mérkőzését Világbajnok lett, amelyhez szívből gratulál a Bajai Kommunális és Szolgáltató Nonprofit Kft. minden egyes dolgozója!

 

Szerény Csenge Nóra gondolatai a versenyről:

A világbajnokság nem csak a felnőttekről szólt, hanem a fiatal harcosokról is.
A regisztrációt követően, jött a pihenés és a verseny várása. A verseny napján izgatottan vártam a sorsolás eredményét mivel, mondhatni a versenyzők száma igen nagy volt, 21 ország 553 versenyzője jelent meg. 
Kiemelve számomra a legfontosabb küzdelmeket, az elődöntőt és a döntőt, ahol nagyon kemény és határozott küzdelmekre került sor. Itt már tényleg csak a legjobbak voltak.

A küzdelmek során, határozottan és a küzdelmeket irányítva harcoltam, megtéve mindent azért, hogy a dobogó tetejére álljak. A döntőbe jutva a Szerb hölggyel vívott küzdelmem során, egy erős kezdést követően, fordítani tudtam a küzdelmen, aminek során büszkén kimondtatom, fölényes győzelmet arattam, így megszerezve a -65 kg-os súlycsoportban a világbajnoki címet! Az eredményhirdetés során egy igen kellemes meglepetés ért, mivel a világbajnoki cím mellé a verseny elnökei és főbírói úgy hozták meg döntésüket, hogy a ’legharcosabb női versenyzőnek’ járó különdíjat számomra ítélik oda, így a versenyről két kupával térhettem haza.

A világbajnoki cím megszerzését az elmúlt 14 évem kitartó munkájának és mestereim Shihan Kern Róbert és Sensei Róka Györgyi mindenkori támogatásának köszönhetem! Hálás vagyok nekik ezért!