Adatkezelési tájékoztazó

Get Adobe Flash player

Szentháromság tér – Élőkép

Ilyen lett a körforgalom a Czirfusz – Rókus – Deák kereszteződésében.

Július elején kezdték meg a mini körforgalom kiépítését a Deák Ferenc – Czirfusz Ferenc – Rókus utca kereszteződésében, ami határidőre elkészült, és ma adták vissza a forgalomnak (Szerkesztés: 2017.08.26-ra virradó reggelre). A körforgalom közepe térkövezve van, amire buszok ráhajthatnak, a könnyebb átkelésért. Érdekes a felfestés, hiszen három nagy nyíl is segíti a helyes útirányt megtalálni azoknak, akik ebben nem lennének biztosak.

A kereszteződéssel kapcsolatban három gyalogátkelő is fel lett festve. Egy a Czirfusz utcán, kettő pedig a Deák Ferenc utca két oldalán. Ezek közül az egyik mondjuk pont egy kocsibejáróban landol.

A forgalmi rend az előzőekhez képest annyit változott, hogy a Deák Ferenc utcából a Vasvári Pál utca felől megszűnt a jobbra kikanyarodás lehetősége is, amit őszintén megmondva sajnálunk, de a hatóságok csak így engedélyezték a körforgalmat, amivel egy korábbi cikkünkben már foglalkoztunk.

A mini körforgalmat a város 17 millió forintból önerőből építtette, a kivitelező a Bajai Kommunális és Nonprofit kft volt, kiknek munkáját ezúttal is köszönünk, hiszen a nagy melegben nem lehetett egyszerű a dolguk.

Forrás: Sugóparti Hírek